вівторок, 8 травня 2012 р.

А ви вже покатали свою дівчину на повітряній кулі?!!!


Сформований протягом століть мікроклімат Східниці дає про себе знати не тільки на землі а й в небі. Повітряні течії, які невпинно гуляють Східницьким небом, омиваючи гірські вершини та віються неначе річка по долинах, приваблюють команди повітроплавців з всієї України. Політати на повітряній кулі в Східниці можна в будь-яку пору року ( замовити політ можна за тел.067 726 14 59).
Східниця на сьогодні єдине місце в Україні де літають повітряні кулі в горах.
Короткий опис польоту. Польоти на повітряній кулі проходять або о 5ºº -6ºº ранку, або  17ºº-18ºº  ввечері, коли немає активних повітряних потоків. Повітряна куля з пасажирами по команді стартує. Пілот розібравшись з вітрами займає потрібний напрямок. Через 30-40 хвилин після старту пілот визначає можливе місце посадки аеростата, в кращому випадку ближче до доріг чи населених пунктів. Після приземлення пілот передає свої координати водію машини підбору. Машина підбору  вирушає на місце посадки аеростата за даними координатами. Задача драйвера швидко знайти повітряну кулю та повернутися на старт. !!! Важлива інформація для пасажирів: повітряна прогулянка може затягнутись на невизначений час. Тому потрібно бути готовим до тривалого, активного відпочинку в Карпатах. Одяг має бути зручним і теплим !!!

2 коментарі:

  1. В любий час можна замовити? Скільки коштує?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Замовити можна за 2-3 дні до бажаного дня польоту, 2 пасажири - 4000 грн, 3 пасажири - 4500 грн, 4 пасажири - 5000 грн.

      Видалити

ТАБЛИЦЯ ПОШУКУ