пʼятницю, 25 травня 2012 р.

Туристичний клуб «ВІВАТ» пропонує автобусні мандрівки

Існує давнє латинське прислів'я  “Теорія без практики мертва”. І от тепер, коли продзвеніли останні дзвоники в школах, прийшов час закріпити теорію, набуту під час уроків історії, християнської етики, літератури, природознавства, географії практичними заняттями, так сказати особистою присутністю в тих місцях, про які так гарно розповідали вчителі.
Пройтись по тих стежках, по яких колись ходили галицький король Данило і його син Лев, в честь якого названо місто Львів;  відомий польський король Ян ІІІ Собеський, який народився на Львівщині, і по суті був українцем, котрий до кінця життя любив свою малу батьківщину та часто тут бував. По стежках, по яких  ходили опришки Довбуша, адже свого часу вони здійснили похід на Дрогобич; по яких ходили наш знаменитий земляк Іван Франко і загальновідомий Тарас Шевченко, які надихнули їх на написання всесвітню відомих творів, а ми намагаємось прокласти стежку “Від Великого Каменяра — до Великого Кобзаря” екскурсіями в Канів.  По стежках, якими на нашу землю прийшло Християнство, і вони відображені в святинях Гошова, Страдчу, Спаської Лаври, Унівської Лаври. Та і взагалі,  просто відпочити від цієї теорії, просто споглядаючи чудову  незайману гірську природу з вікна Карпатського трамвайчика.
Тому “Туристичний клуб “Віват” пропонує цілий комплекс різноманітних, цікавих і пізнавальних мандрівок для школярів, та і не тільки для школярів, тому-що дорослі теж можуть дізнатись багато цікавого, про що вони колись “незнали, незнали, - і забули”. Тому-то вперед, в дорогу за новими знаннями і закріпленням вже набутих знань.


1. Зоопарк «Лімпопо»                                             (40 грн.)
Меденицький зоопарк "Лімпопо" - найбільший зоопарк у Львівській області. Територія зоопарку складає більше 3 гектар. На даний час у зоопарку більше 300 тварин, що представляють сотні різних видів світової фауни.



2. Львів туристичний                                             (95 грн.)
«Арсенал», Музей скла, Музей ідей, Аптека-музей, Музей історії релігії.


3. Карпатський трамвай                                        (140 грн.)                     
Запрошуємо всіх бажаючих до подорожі карпатським трамвайчиком, який повезе Вас мальовничими місцями вздовж берегів карпатської ріки Мізунка, заповідника «Ширковець», джерел «Нафтуся» та «Дзюркач


4. Страдч                                                                 (70 грн.)
Страдч знаходиться на території Яворівського Національного парку. Тут є де помолитися, є на що подивитися, помилуватися природою і краєвидом


5. Кульчиці – Спаська Лавра                                  (75 грн.)
Запрошуємо Вас до Кульчиць – батьківщини гетьмана Петра Сагайдачного та козака Юрія Кульчицького – засновника першої кав’ярні у Відні. На Вас чекає відвідання музею, а також дегустація кави в унікальній кав’ярні.


6. Древня фортеця Тустань  (с. Урич)                   (45 грн.)
Державний історико-культурний заповідник “Тустань” – одне з найгарніших і мальовничих місць в Україні. Це гряда каменів-пісковиків у вигляді скель посеред Карпат, які утворилися 25 млн. років тому і створили комплекс екзотичних форм і витворів: Чотири велетні: Орел, Мала скеля, Гострий камінь, Жолоб та інші.

7. Стежками Івана Франка (с. Нагуєвичі)                (30 грн.)
Ви зможете відвідати музей "Садиба Івана Франка" та художньо-меморіальний комплекс "Стежка Івана Франка", яка включає лісову алею, вздовж якої розміщено дерев'яні скульптури персонажів творів письменника, "Поляну казок" з дерев'яними скульптурами героїв казок Івана Франка, каплицю Різдва Богородиці.

8. Канів
У світі більше тисячі пам’ятників Тарасові Шевченко! Чому ж саме на цю гору у маленькому містечку Канів линуть і линуть туристи з усього світу? Це найсвятіше місце для тих, хто хоче віддати шану Великому українцю. Школярі не тільки побачать місце, де похований Тарас Шевченко, а й зможуть відчути надзвичайну енергетику гори.


9. Замки Львівщини                                                  (140 грн.)
Один із найцікавіших туристичних маршрутів Львівщини який включає: Золочівський замок, Святоуспенську Унівську Лавру, Свірзький замок та замок у Старому Селі.


10. Бубнище, печерний монастир ХІІІ ст. в с. Розгірче (90 грн.)
Геологічна пам’ятка природи “Скелі Довбуша”- природна фортеця періоду X століття - знаходиться на висоті 668 м над рівнем моря. Пам’ятка, названа на честь не менш знаменитого опришка Олекси Довбуша.
На південно-східній околиці села Розгірче розташований скельний монастир, перші згадки про який відносяться до другої половини XV ст., імовірно розбудовувався в XIII—XIV ст.





Мінімальна кількість групи - 20 осіб.








1 коментар:

ТАБЛИЦЯ ПОШУКУ